• بعد از مهاجرت گسترده فعالان صنعت پوشاک به چین، حالا سرمایه‌های بازار آی‌تی ایران راهی کشور اژدها شده است. رئیس اتحادیه فناوران رایانه گفته است؛ حدود یک‌درصد از سرمایه بازار آی‌تی ایران راهی چین شده‌اند تا در آن‌جا به تولید و صادرات کالاهای دیجیتال بپردازند.

    شهروند نوشت؛ به گفته میرمهدی کمیجانی دولت چین به‌اندازه‌ای به تولیدکنندگان و صادرکنندگان امتیاز داده که حتی بعضی از فعالان این صنف در ایران، درحال سرمایه‌گذاری و ایجاد واحدهای تولیدی در چین هستند تا تولیدات خود را علاوه بر ایران در سایر کشورها هم به فروش برسانند. آن‌طور که او می‌گوید، 5هزار و 500 واحد صنفی در صنف یارانه فعال هستند که تا اینجای کار حدود یک‌درصد آنها در چین سرمایه‌گذاری و شروع به تولید کرده‌اند.


    your comment
  • رضا سراج در کانال تلگرامی خود نوشت: در لحظات اولیه، خبرگزاری اعماق وابسته به «داعش» در ادعایی مسئولیت این تیراندازی مرگبار را بر عهده گرفت اما «اف‌بی‌آی» اعلام کرد که عامل این کشتار هیچ ارتباطی با گروه‌های تروریستی بین‌المللی نداشته است. اگر ادعای «اف‌بی‌آی» صحیح باشد؛ چرایی و چیستی این حادثه را باید در جریان‌های داخلی آمریکا جستجو کرد. آنجا که سیاست‌های نژاد گرایانه ترامپ نیاز به حمایت عمومی دارد.

    ساعاتی پس از تیراندازی مرگبار در «لاس‌وگاس» که عملا 11 سپتامبر کوچک بود؛ توئیت‌هایی در حمایت از قانون جدید منع مهاجرتی ترامپ انجام شد. بدین ترتیب به نظر می‌رسد با انتقال «بیگانه هراسی» و «محاصره پنداری» به ادارک جامعه آمریکا، افکارعمومی با سیاست‌های نژاد گرایانه ترامپ همبستگی بیشتری پیدا می‌کنند.

     

    58 کشته و 515 زخمی، تلفات مرگبارترین تیراندازی تاریخ آمریکا در شهر «لاس‌وگاس» است. ضمن آنکه حال 150 زخمی نیز وخیم گزارش شده است.


    your comment
  • مهدی قاسمی در ارتباط با موضوع آلزایمر اظهارداشت: از دست دادن حافظه یکی از است، اما علائم دیگری نیز وجود دارد که زنگ خطری برای آغاز ابتلا به این بیماری است؛ در این مطلب به آنها اشاره می‌کنیم.

    وی افزود: بیماری آلزایمر خیلی زود حافظه کوتاه‌مدت را نشانه می‌رود. فرد سالم ممکن است به طور متوسط پنج تا 9 داده اطلاعاتی را به حافظه کوتاه‌مدت خود بسپارد، اما اطلاعات سپرده‌شده در حافظه کوتاه‌مدت یک فرد مبتلا به آلزایمر دو تا سه و حتی صفر خواهد بود.

    این متخصص اعصاب و روان ادامه داد: وقتی فرد در طول روز چندبار سوال کند: «امروز چه روزی است؟»، «ساعت چند است؟» یا «امروز قرار است چه کارهایی انجام دهیم؟» و همچنین فراموش کند که شب گذشته چه کارهایی انجام داده است اولین نشانه‌های آلزایمر را بروز می‌دهد

    قاسمی بیان داشت: یکی دیگر از مشخصات بارز آلزایمر بروز اختلالاتی در حافظه‌اپیزودیک یا اتوبیوگرافیکال است که به حوادث زندگی فرد (زمان، مکان، احساس‌ها و دیگر اطلاعات مربوط به آن) مربوط می‌شود. در واقع این حافظه مربوط به بازسازی حوادث زندگی در زمان و مکان خاص آن است. البته برای همه ما پیش می‌آید که تاریخ یک رویداد مانند ازدواج، تولد و ... را موقت فراموش کنیم، اما وقتی فردی قادر نباشد حوادث را در زمان و مکان وقوع آن به خاطر بیاورد جای نگرانی دارد و از علائم ابتلا به آلزایمر است.

    این روانپزشک گفت: اگر آسیب‌های بیماری آلزایمر قسمت‌های خلفی مغز را درگیر کند در عملکرد زبان نیز اختلالاتی به وجود می‌آید که به آن آفازی‌ گفته می‌شود. البته با گذشت زمان برای همه پیش می‌آید در حین صحبت‌کردن دنبال کلمات یا مثلا اسامی بگردند، اما بیماری آلزایمر با مشکل طبیعی فراموش‌کردن کلمات فرق دارد.

    وی عنوان کرد: در حالت عادی فرد در نهایت می‌تواند کلمه مورد نظرش یا هم معنی آن را پیدا کند، اما ناتوانی در یافتن کلمه مورد نظر یا به کار بردن یک کلمه به جای واژه دیگر از علائم آلزایمر است.

    قاسمی در پایان تأکید کرد: برای درمان فرد مبتلا به آلزایمر باید حتما به پزشک مراجعه شود تا از رشد و شدت بیماری جلوگیری کرد.

    منبع: فارس


    your comment
  • بهزاد نبوی در دیدار اعضای انجمن اندیشه و قلم به یکی از اشتباهات بزرگ آیت الله هاشمی در زمان جنگ پرداخته که به ادعای وی سبب تصرف فاو، شلمچه و هور توسط لشکر عراق شد، اشاره کرده است.

    بهزاد نبوی در این باره گفته است: "واقعیت این بود که بعد از عملیات کربلای ۵، فرماندهان به آقای هاشمی گفتند که دیگر در جبهه جنوب هیچ طرحی برای اجرا نداریم. اگر عملیاتی بخواهیم داشته باشیم، در جبهه شمال است.

    البته به نظر من در این مقطع، مرحوم هاشمی هم اشتباه کرد که با این پیشنهاد موافقت کرد و همه نیروها را به جبهه شمال منتقل کردند و جنوب را که استراتژیک‌ترین نقطه کشور بود، رها کردند. کل حلبچه به اندازه یک‌صدم دزفول و اندیمشک ارزش استراتژیک نداشت. من در آن مقطع چون در ستاد فرماندهی کل قوا صدایم شنیده نمی‌شد، برای امام نامه نوشتم و نقد خود را به انتقال نیروها به جبهه شمال به امام منتقل کردم.

    همین عقب‌نشینی باعث شد که عراقی‌ها فاو را با کلی سروصدا تصرف کنند. بعد هم شلمچه و هور را گرفتند؛ البته آنها دیگر عاقلانه عمل می‌کردند و تا خط مرزی می‌آمدند. عراقی‌ها جزیره فاو را هشت‌ساعته گرفتند؛ ولی تا ۳۲ ساعت جرئت ورود به شهر را نداشتند؛ چراکه باور نمی‌کردند ما فاوی را که به‌سختی به دست آورده بودیم، به این راحتی از دست بدهیم و فکر می‌کردند برایشان تله گذاشته‌ایم. در خط مقدم جبهه جنوب یک عده تفنگ به دست گذاشته بودیم که هیچ پشتیبانی نداشتند."

     

    *اعتراض‌ها به آقای روحانی ریشه در سهم‌خواهی‌ها دارد

    در ادامه جلسه،‌ درباره آینده جریان اصلاحات و نتیجه رویکرد اصلاح‌طلبان در چند انتخابات اخیر سؤال شد و نبوی پاسخ داد: «این روزها بدترین حرفی که من می‌شنوم، این است که زحماتش را ما کشیدیم، پست و مقامش به دیگران رسید. بزرگ و کوچک هم این حرف را می‌زنند. طرح این قبیل مطالب، در واقع ضایع‌کردن اجر کار عزیزان است. آیا حمایت از روحانی به امیدگرفتن پست و مقام بود؟ یا اینکه انتخاب ایشان برای اداره کشور بهتر از رقبا تلقی می‌شد؟ متأسفانه این روزها اعتراضات به آقای روحانی ریشه در سهم‌خواهی‌ها دارد»

    نبوی پرسید: «من در سال ۹۲ در زندان بودم؛ اما لازم است دوستان یک‌ بار دیگر مرور کنند با چه منطقی در سال ۹۲ از آقای عارف که رابطه نزدیک‌تری با اصلاح‌طلبان داشت، خواستند به نفع آقای دکتر روحانی کنار برود؟» و ادامه داد: «علی‌القاعده، شرایط موجود کشور این جمع‌بندی را به فعالان اصلاح‌طلب و بدنه حامی آنها دیکته کرد تا آقای عارف را که به اصلاح‌طلبان تعلق داشت، از نامزدی منصرف کنند و به یک روحانی عضو جامعه روحانیت مبارز رأی دهند. این تصمیم بر اساس مصلحتی بود که باید مبنای موضع‌گیری دوستان در انتخابات‌های بعدی باشد»

    او تأکید کرد: اصلاح‌طلبان باید خود را از همین امروز برای انتخابات ۱۴۰۰ آماده و گزینه‌های مختلف را ارزیابی کنند. البته بدانند شانس تأیید گزینه‌های ایده‌آل‌ آنها بسیار ناچیز است و باید واقع‌گرا باشند. نبوی افزود: «در انتخابات ۹۲، من که از نامزدی احتمالی مرحوم هاشمی بی‌اطلاع بودم، از زندان به برخی دوستان توصیه کردم سراغ آقای ناطق‌نوری بروند. دوستان مخالفت کردند. پاسخ این بود که ایشان در بین اصلاح‌طلبان زمینه کافی ندارند. جالب است که شنیدم در انتخابات ۹۶ همان دوستان با آقای ناطق‌نوری دیدار داشتند تا با توجه به احتمال حضورنداشتن آقای روحانی، ایشان نامزد شوند که ایشان هم آمادگی پذیرش نداشت»

    منبع: جهان


    your comment
  • علی دلداری از دستگیری عامل قتل پدر و پسر در یکی از روستاهای مراغه خبر داد.

    وی در تشریح این خبر گفت: عصر روز سه شنبه، چهار مهر ماه گزارش وقوع قتل در یکی از باغات اطراف مراغه واصل گردید، با حضور بازپرس ویژه قتل مراغه و کاراگاهان و اکیپ بررسی صحنه جرم در محل وقوع قتل مشخص گردید حسین 45 ساله و امیر عباس 3 ساله در اثر اصابت ضربه تبر به ناحیه سر به طرز فجیعی به قتل رسیده اند و همسر مقتول هم از ناحیه سر مورد اصابت قرار گرفته که به بیمارستان منتقل و نجات داده شده است.

    دادستان عمومی و انقلاب مراغه افزود: فرضیه های متعدد در دستور کار بازپرس دادسرای مراغه و کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت و با تلاش شبانه روزی اکیپ مذکور، این قتل در کمتر از یک هفته رمز گشایی شد و متهم به قتل شناسایی و دستگیر گردید و به تمام جزییات قتل اقرار کرد و با هدایت متهم، آلت قتاله که یک عدد تبر بود و از سوی متهم در یکی از باغات دفن شده بود کشف و جهت بررسی تحویل بازپرسی گردید.

    وی تصریح کرد: تمام ابعاد این جنایت کاملاً مشخص شده است. متهم یکی از بستگان مقتول و انگیزه خود را خصومت قبلی اعلام کرده است و نظر به اینکه کیفیت وقوع قتل موجبات انزجار افکار عمومی از جنایت حادث شده را فراهم آورده بود و گاهاً دامن زدن به شایعات را موجب می شد به مردم شریف مراغه اطمینان می دهیم با قاطعیت به پرونده رسیدگی و حکم قانونی به سرعت اجرا خواهد شد.

    دلداری در پایان خاطرنشان کرد: در نهایت با توجه به اینکه در ماه محرم امسال از حیث بررسی تمام شاخصهای امنیت یکی از امن ترین ایام و دهه های محرم را شاهد بودیم از تلاش پرسنل خدوم و زحمتکش نیروی انتظامی و مشارکت مردم و هیأت های حسینی در تأمین امنیت تشکر و قدردانی می نمایم و بررسی آمارها نشان می دهد وقوع جرم در دهه محرم کاهش چشمگیری داشته است.

    منبع: میزان


    your comment