• چای را با توت و خرما نخورید!

     

    چای را با توت و خرما نخورید!

    مصرف توت و خرما در کنار چای، باعث بالا رفتن قند و در ‌‌نهایت، دیابت می‌شود. متأسفانه برخی از مردم بر این باورند که مصرف توت یا خرما به جای قند می‌تواند از بالا رفتن میزان قند خون جلوگیری کند.

    مضرات خوردن چای با توت و خرما

    به گزارش فهادانیها از افکارنیوز، قند خرما، توت و به طور کلی هر مواد قندی، هنگامی که با آب جوش یا چای داغ، تماس پیدا می‌کند بدن، تمام شیرینی‌های این مواد را جذب کرده و انرژی موجود در آن‌ها جذب بدن نمی‌شود.

    گفتنی است چای و قهوه در تمام کشورهای دنیا، نوشیدنی‌های بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آن‌ها را با مواد شیرین، مصرف کنند اما این مواد قندی به سلامت دندان‌ها آسیب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در ‌‌نهایت دیابت می‌شود.

    مضرات خوردن خرما با چای

    گفتنی است مصرف میوه‌های خشک در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و توت است؛ پزشکان بر این باورند مصرف میوه‌های خشک، انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای سلامتی ضرری ندارند.


    موضوع این مطلب: چای



  • Comments

    No comments yet

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Add comment

    Name / User name:

    E-mail (optional):

    Website (optional):

    Comment: